HVEM ER VI?

Hos Fjellveterinæren møter du Oddrun, Siv, Lone og Vigdis. Ja, og noen firbente gode venner da.
Fjellveterinæren

VÅRT TEAM


Veterinær Oddrun Runde
Vår veterinær Oddrun Runde har 15 års erfaring som veterinær etter studier ved Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.

Hun har jobbet i blandet praksis, ved hesteklinikk og på smådyrklinikk.

Les mer om Oddrun
Gudrun Kristine Semons

Vår assistent Siv har ansvaret for butikken vår. Hun svarer i telefonen og hjelper deg i resepsjonen. I tillegg assisterer hun Oddrun med dyrene.


Les mer om Siv

Vår assistent Lone har ansvaret for mye av det administrative med klinikken vår. Hun sitter også i resepsjonen, fører regnskap, gjør kundebehandling og hjelper til med dyrene – alt dette på en positiv og flott måte.

Vår assistent Vigdis er mye med på behandling og håndtering av pasientene. Hun sitter også i resepsjonen, svarer i telefonen og har ansvaret for bestilling av diverse varer.

VÅRE FIRBENTE VENNER


Fjellveterinæren - Hauken
Hauken (2008):
Denne sjarmøren er det stor sjanse for at du treffer på klinikken. Han er en usedvanlig sosial og folkekjær hund som gjør sitt beste med å sjarmere både store og små. Han har lært opp eieren godt, og rukket å bli N UCH; NJ (K)CH, NV-11 og vært med i NM-finale skog.
Fjellveterinæren - Tiril
Tiril Røverdatter (2014):
Er datteren til Hauken, og befinner seg i de beste tenårene. Hun gleder seg til å utforske livet, med noe mer hopp og sprett i seg enn Hauken. Hun har stilt på jaktprøve tre ganger, og har fått premie både på høyfjell vinter og på lavland. Hun har førstepremie på apport fra Holleia.

VÅR VETERINÆR


Oddrun har 15 års erfaring som veterinær etter studier ved Sveriges lantbruks-universitet i Uppsala. Hun har jobbet i blandet praksis, ved en hesteklinikk og på smådyrklinikk.

Oddrun har alltid vært særlig opptatt av dyrenes signaler, og hvordan de kommuniserer med oss mennesker. Hennes filosofi er at dyrene ikke er dumme. De gjør seg ikke vrange, og vil som regel det meste vi spør dem om.

I arbeidet med dyr er ofte spørsmålet hun stiller: Hvorfor kan de ikke? Hvorfor har de det ikke best mulig? Hvordan kan vi hjelpe dem?

Dyr kan ikke si i fra på samme måte som oss mennesker om de har vondt. Ofte må vi se på deres adferd om de er plaget.

Etter flere år som veterinær ble den naturlige veien videre en etterutdannelse i kiropraktikk for dyr, hos International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland.

Siden 2010 har Oddrun Runde jobbet aktiv med dyrekiropraktikk, først og fremst med hest og hund.

Oddrun er også en ivrig hobbyfotograf og friluftsmenneske, mange av bildene du ser på nettsiden er tatt av henne selv.

Kurs: Høst 2018:
– Canine Soft Tissue Surgery
– Fluid Therapy in Dogs and Cats
Diagnostikk og behandling av haltheter.

Fjellveterinæren - Oddrun Runde
Medlem av:

VÅR ASSISTENT


Siv Nesheim har ansvaret for butikken vår. Hun svarer i telefonen og hjelper deg i resepsjonen. I tillegg assisterer hun Oddrun med dyrene.

Siv er oppvokst med hund og katt, og er derfor godt vant til både hunde- og kattestell. Hun har drevet med hest fra hun var liten, men i de senere årene har fokuset gått mer over til fuglehund.

I 2016 fullførte hun bachelorgrad i idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Sogn og Fjordane, og er nå utdannet friluftslivsveileder. Siv har alltid hatt stor interesse for både dyr og friluftsliv, og er ofte å finne på pudderjakt om vinteren, og kanskje finner du henne også bak en hund i stand.

I september 2016 deltok hun på Royal Canin Nurse Academy hvor hun lærte mye om rett fôring i forhold til diagnoser og sykdommer, og i tillegg generelt om hvordan drive en kundevennlig butikk.

Fjellveterinæren - Kine Jørgensen

Som assisten for Fjellveterinæren dyrker hun sin interesse for dyr ved å hjelpe til der det trengs, i tillegg til å sørge for at dyrene har det så godt som mulig.