HVEM ER VI?

Hos Fjellveterinæren møter du Oddrun, Vigdis og Lone.
Ja, og noen firbente gode venner da.
Fjellveterinæren

VÅRT TEAM


Veterinær Oddrun Runde
Vår veterinær Oddrun Runde har 15 års erfaring som veterinær etter studier ved Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.

Hun har jobbet i blandet praksis, ved hesteklinikk og på smådyrklinikk.

Les mer om Oddrun

Vår assistent Lone har ansvaret for mye av det administrative med klinikken vår. Hun sitter også i resepsjonen, fører regnskap, gjør kundebehandling og hjelper til med dyrene – alt dette på en positiv og flott måte.

Vår søte og rolige assistent Vigdis har rolla som dyrepleier hos oss. Ho bidrar under nesten ALT som har med dyra å gjere, ifrå kloklipp til anestesi. Vigdis har stor lidenskap for hest og hund, og er stolt eigar av ein Welsh Corgi Cardigan.

 

VÅRE FIRBENTE VENNER


Fjellveterinæren - Hauken
Hauken (2008):
Denne sjarmøren er det stor sjanse for at du treffer på klinikken. Han er en usedvanlig sosial og folkekjær hund som gjør sitt beste med å sjarmere både store og små. Han har lært opp eieren godt, og rukket å bli N UCH; NJ (K)CH, NV-11 og vært med i NM-finale skog.
Fjellveterinæren - Hauken
Pippi (2019):
Denne tøffe dama er Lone sin vesle medhjelper. Ho ser til at alt av kontorarbeid går sin gang, der ho kikker opp ifrå buret sitt her på kontoret. Ho er svært glad i å møte andre hunder (om de ikke er så store,,,) og elsker kos og stell.
Fjellveterinæren - Tiril
Tiril Røverdatter (2014):
Er datteren til Hauken, og befinner seg i de beste tenårene. Hun gleder seg til å utforske livet, med noe mer hopp og sprett i seg enn Hauken. Hun har stilt på jaktprøve tre ganger, og har fått premie både på høyfjell vinter og på lavland. Hun har førstepremie på apport fra Holleia.
Fjellveterinæren - Tiril
Mali(2014):
Dette er ein Corgi som liker å gå lange turer, på tross av korte bein. Ho er triveleg og ivrig i møte med andre mennesker og dyr. Det kan til og med hende at ho tek ein omveg rundt matmor Vigdis, for å hilse på og få kos.

VÅR VETERINÆR


Oddrun har 15 års erfaring som veterinær etter studier ved Sveriges lantbruks-universitet i Uppsala. Hun har jobbet i blandet praksis, ved en hesteklinikk og på smådyrklinikk.

Oddrun har alltid vært særlig opptatt av dyrenes signaler, og hvordan de kommuniserer med oss mennesker. Hennes filosofi er at dyrene ikke er dumme. De gjør seg ikke vrange, og vil som regel det meste vi spør dem om.

I arbeidet med dyr er ofte spørsmålet hun stiller: Hvorfor kan de ikke? Hvorfor har de det ikke best mulig? Hvordan kan vi hjelpe dem?

Dyr kan ikke si i fra på samme måte som oss mennesker om de har vondt. Ofte må vi se på deres adferd om de er plaget.

Etter flere år som veterinær ble den naturlige veien videre en etterutdannelse i kiropraktikk for dyr, hos International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland.

Siden 2010 har Oddrun Runde jobbet aktiv med dyrekiropraktikk, først og fremst med hest og hund.

Oddrun er også en ivrig hobbyfotograf og friluftsmenneske, mange av bildene du ser på nettsiden er tatt av henne selv.

Kurs: Høst 2018:
– Canine Soft Tissue Surgery
– Fluid Therapy in Dogs and Cats
Diagnostikk og behandling av haltheter.

Fjellveterinæren - Oddrun Runde
Medlem av: