Endelig tilbud om hundetrening

adminHund, Trening

Nå kommer ‘Din Hundeskole i Norge’ hit til Edland!


Din Hundeskole holder til i Telemark og Vestfold, og har et bredt spekter med kurs – alt fra valpekurs, agilitykurs, sporkurs og utstillingskurs for å nevne noe.

De kommer hit søndag 8. januar – i første omgang – for å kurse oss her oppe!

Siden de kun er her denne ene dagen, blir kurset skreddersydd og tilpasset hver enkelt hund etter behov.

Har du nettopp fått deg valp? Kanskje har du en hund som drar i båndet? Eller kanskje en som utagerer mot andre hunder? Da er denne dagen perfekt til å få tilegnet seg masse ny teoretisk kunnskap samt gode råd og tilnærming i praksis for å komme på rett vei!

Vår dyrepleier, Gudrun, har selv deltatt på valpekurs som gikk over seks uker. Hun forteller at teoridelen var minst like givende som den praktiske treningen med hunden, og det dukket stadig opp «A-ha»-opplevelser utover kurset.

Denne dagen blir en blanding av teorikurs uten hund, men også selvsagt øvelser som inkluderer hunden. Slike kurs er god mental og sosial trening for dyret… og kanskje også for eier!

Prisen denne dagen er på 850,- pr. ekvipasje. OBS! Kun 12 plasser – første mann til mølla! Dersom det er stor pågang er det gode muligheter for kurs utover våren også, både dags- og helgekurs. Er det stor interesse fort, kan vi bestille helg både i februar og mars.

Send oss gjerne en melding, mail eller ta en telefon hit dersom du er interessert.

Når vi har mulighet å få til trening her oppe, er det jo bare å melde seg. Det håper vi dere gjør, siden så mange er innom å spør etter kurs 🙂 Etter hvert som grunnlaget er inne, ligger alle muligheter til rette for å ha de spesifike kursene Din Hundeskole beskriver på nettsiden sin.

Bli med, da vel!

Til slutt vil vi også gratulere hundeinstruktør Elise ved Din Hundeskole. Hun ble sammen med hunden Lotta norsk junior vinner på Dogs4All i Oslo. Bra jobba!

Siv og Bju00f8rk med ein liten avfu00f8ringskopp.