Mobility C2P+

adminButikk, Dyrehelse, Ernæring, Fjellveterinæren, Fôring, Hund, Katt, Ledd

Mange hunder og katter, spesielt de eldre, sliter med stivhet, artrose og ømme ledd. Det å bytte til et fôr som inneholder supplementer og riktige næringsstoffer, kan bidre til økt bevegelighet og livskvalitet. Det er et svært enkelt grep som kan ha fantastiske resultater for dyret ditt!

Mobility C2P+

Mobility C2P+ egner seg til alle hunder, som har problemer med leddene, uansett rase og størrelse.

Fôret er sammensatt av gurkemeie, hydrolyseret kollagen og polyfenoler fra grønn te. Dette har en svært god effekt på langsiktig behandling av leddlidelser.
I tillegg har fôret et moderat kaloriinnhold som er bra for overvektige dyr samt eldre dyr som kanskje ikke er så aktive lenger.

Mobility for katt

Det er lett å glemme at den smidige katten også kan blir stivere med årene. Derfor finnes også mobility for katter! Det har en litt annen sammensetning, og består av ekstrakt av grønnleppemusling og Omega-3 og 6 (EPA/DHA).
Samtidig inneholder det moderate mengder fosfor som hjelper til å støtte en god nyrefunksjon. Til sist er det tilsatt antioksidanter som reduserer oksidativt stress og frie radikaler.

Kampanje C2P+ for hund

Akkurat nå har vi kampanje på Mobility C2P+ for hunder, der du får ett helt brett med våtfôr ved kjøp av èn sekk tørrfôr!