FOREDRAG

Gjennom femten år som veterinær har Oddrun Runde, i møte med både dyr og eiere, sett hvor viktig det er å formidle kunnskap.

Oddru Runde - hundekurs

Oddrun brenner for å hjelpe dyr.

Hvordan de har det i hverdagen, er avhengig av menneskene rundt dem. Små forandringer i oppførsel og signaler hos dyrene, kan være tegn på at noe er galt.

Fokus for foredragene er å øke kunnskap og erfaring. Målet er å få lytteren til å bli mer bevist.

Når hesten ikke vil ha bitt i munnen, eller når hunden ikke vil at du skal stryke den på ryggen, har du da tenkt på hvorfor det er slik?

Spør du deg hvorfor hunden ikke vil leke med andre hunder lenger? De kan lett vegre seg for å unngå smerte.

Er du ivrig på kurs, utstillinger og konkurranser? Vet du at resultatene dere får kan bli påvirket av små restriksjoner i dyrets bevegelser?

VIL DU LÆRE MER?

I veterinær- og kiropraktikkfaget møtes veldig mange temaer. Dermed er det er store variasjoner i hva folk har som interessefelt.

På forespørsel skreddersyr derfor Fjellveterinæren foredrag om flere temaer. Foredrag kombineres gjerne med en praktisk demonstrasjon av kiropraktikk, noe som deltagerne er veldig positive til.


Aktuelle temaer kan være:

 • Kiropraktikk for dyr – en grunnforståelse.
 • Kiropraktikk i skadeforebygging og trening.
 • Den stående fuglehunden og kiropraktikk.
 • Hest og kiropraktikk.
 • Tannhelse hos hest.
Oddrun Runde - hundekurs og foredrag
Sør-Norsk Pointertreff 2015

Lørdag ettermiddag hadde vi invitert Oddrun Runde, også kjent som Fjellveterinæren, til å holde et foredrag om kiropraktikk på hund.

På en engasjert og lettfattelig måte fortalte Oddrun forsamlingen om hvordan kiropraktikk kan forebygge og helbrede skader i muskler og ledd, samt å øke yteevnen til våre hardtarbeidende jakthunder.

Etter foredraget fikk Oddrun anledning til å demonstrere dette på en av hundene. I følge eier en tilsynelatende frisk og rask tispe på 2 år, men etter å ha vært i Oddruns kyndige hender ble det avdekket både låsinger i tåledd, muskelknuter og låsing i en ryggvirvel.

Behandlingen var hele forsamlingen vitne til, og effekten på hunden viste seg umiddelbart. Smerter og spenninger slapp taket, og bevegelsene var tydelig bedre etter behandling. Tusen takk til Oddrun for et spennende og tankevekkende foredrag!Kjetil Olsen

Ønsker du et foredrag? Da er du velkommen til å ta kontakt!

Veterinær Oddrun Runde trives godt i presentasjonsrollen, og høster mye ros for sitt engasjement, innlevelse og inspirasjon.

  Navn*

  E-post*

  Melding